AYDIN / İNCİRLİOVA - Sandıklı Nazmi Topçuoğlu Ortaokulu

Yazar Zehra Ünüvar ile Söyleşi ve İmza Günü

Öğrencilerimiz, Yazar Zehra ÜNÜVAR´ı yakıntan tanıma ve soru sorma fırsatı buldular.

Yazar Zehra ÜNÜVAR ile düzenlediğimiz Söyleşi ve İmza Günü etkinliğimizde öğrencilerimiz yazarla tanışma fırsatı buldular. Hem okudukları yazara ait olan Kayıp Mahalle adlı kitabı ve karakterleri ile ilgili sorularını hem de yazar hakkında merak ettikleri soruları kendisine sordular. Ayrıca Kayıp Mahalle kitabını okuyanlar arasında yaptığımız yarışmada 6/B sınıfı öğrencilerimizden Nilay Karabostan 1. olarak bisiklet ödülünü, 6/A sınıfı öğrencilerimizden Firdevs Kaçar 2. olarak 100 TL´lik hediye çeki ödülünü ve 6/C sınıfı öğrencilerinden Ramazan Haliloğlu 3. olarak kitap seti ödülümüzü almaya hak kazandılar. Ödüllerini, Yazar Zehra ÜNÜVAR ile birlikte Okul İdarecilerimiz öğrencilerimize takdim ettiler.

Etkinliğimizden görüntüler için tıklayınız...

Yayın: 08.04.2019 - Güncelleme: 08.04.2019 14:48 - Görüntülenme: 277