Nis

Hayırsever bir velimiz tarafından eğitime kazandırılan Ali Kuşçu Uygulamalı Matematik Sınıfının açılışını Sayın Kaymakamımız, İl Milli Eğitim ve İlçe Milli Eğitim Müdürlerimiz ile birlikte yaptılar.

Nis

Emel Ufralıoğlu Pazar günü Antalya’da yapılan ve 4’üncüsü düzenlenen İnternational Turkish Open Kick Boxing European Cup Avrupa Kupası Şampiyonası´nda yaptığı 5 maçtan 4’ünü kazanarak branşında Avrupa 2’ncisi oldu.

Nis

İncirliova ilçesi okullar arası voleybol turnuvasında Erkek takımımız ilçe birincisi, kızlarımızda üçüncü olmuştur. Başta beden egitimi ögretmenimiz Bilal YILDIRIM olmak üzere bütün õgrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Nis

Hazırladığımız birçok eTwinning projesi ile Avrupa Kalite Etiketleri ve Ulusal Kalite Etiketi alan okulumuz Avrupa’da 1004 okul, Türkiye’de 298 okul, Aydın’da 5 okul arasında yer aldı.

Nis

Öğrencilerimiz, Yazar Zehra ÜNÜVAR´ı yakıntan tanıma ve soru sorma fırsatı buldular.

Mrt

Geçtiğimiz eğitim öğretim yılında İngilizce Öğretmenimiz Serhan Ünal öncülüğünde hazırladığımız 11 tane eTwinning projesinden 3 tanesi Ulusal Kalite Etiketinden sonra Avrupa Kalite Etiketini de aldı. Ayrıca dahil olduğumuz bazı projeler de diğer ülkelerde hem Ulusal hem de Avrupa Kalite Etiketi aldı.

Mrt

Okulumuz European School Net desteğinde ,güvenli internet kullanımında farkındalık oluşturan esafety Label Bronze " e-güvenlik etiketi" aldı.

Mrt

Tüm öğrecilerimizin ve öğretmenlerimizin katılımıyla 12 Mart İstiklal Marşının Kabulü Mehmet Akif´i Anma Programımızı  gerçekleştirdik.

Mrt

İlçemizde düzenlenen İstiklal Marşını Şiir Olarak Güzel Okuma Yarışmasında, öğrencimiz Halid İdikurt 1. olarak Aydın İli genelinde yapılan yarışmada da ilçemizi temsil ederek 3. olmuştur.

Şbt

Okul Rehber Öğretmenimiz Firdevs ERDOĞAN rehberliğinde 8. sınıf öğrencilerimiz için Lise Tanıtım Gezileri gerçekleştirdik.

Şbt

8. sınıf öğrencilerimizden Emel Urfalıoğlu Türkiye Yıldızlar Kick Boks şampiyonasında 2. olmuştur.

Şbt

Avrupa Kalite Etiketi ve Ulusal Kalite etiketi alan eTwinning projelerimize katılan öğrencilerimize, velilerimizle birlikte düzenlediğimiz programda belgelerini verdik.