AYDIN / İNCİRLİOVA - Sandıklı Nazmi Topçuoğlu Ortaokulu

Nis

Çocuklarımızın doğa sevgisini pekiştirmek adına gerçekleştirdiğimiz çalışmalarımızda Fen Bilimleri Öğretmenimiz Mehmet Bilgili öncülüğünde öğrencilerimiz farklı türlerde bir çok sebze fidesini toprak ile buluşturdu.

Mrt

Rehber Öğretmenimiz Zeynep Yılmaz ve Matematik Öğretmenimiz Hatice Ceviz, 6-C sınıfı öğrencilerimizden Gülçin Konyalı ve ailesini evlerinde ziyaret ettiler.

Mrt

Geçtiğimiz yıl "Beyaz Bayrak" alarak en temiz okullar arasında yer alan okulumuz bu sene de "Beslenme Dostu Okul" seçildi. Katkılarından dolayı tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ara

Her Çarşamba günü saat 15:00 - 18:00 saatleri arasında, seçilen 20 kmlik parkurda bisiklet sürmenin ve doğayla iç içe olmanın tadını çıkarıyoruz. Bisikleti olan tüm öğrencilerimizi etkinliğimize katılmak için bekliyoruz.