Kas

Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, ölümünün 83'üncü yılında saygı, minnet ve şükranla anıyoruz.

Anma programımızdan görüntüler:

Ekm

Öğrencilerimiz ve öğretmenlerimizin hazırladığı program ile 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımızı kutladık. Bandomuz ve öğrencilerimiz ile birlikte mahallemizde yürüyüş yaptık.

Ara

Projemizin ilk öğretmen eğitimini Estonya'daki ortağımız olan Metsküla İlkokulunda gerçekleştirdik.

Kas

Erasmus+ Projemiz: Let's Magic! Augmented and Virtual Reality in the Classroom içeriğini ve hareketliliklerini velilerimizle paylaşarak öğrencilerimize ve okulumuza kazandıracaklarından bahsettik.

Kas

5/C sınıf öğrencilerimizden Mesude Çisem HEKİMOĞLU ilçemizde düzenlenen 10 Kasım Atatürk'ü Anma Programı kapsamındaki şiir yazma yarışmasında 1. oldu. Öğrencimize ödül ve hediyesini İlçemiz Kaymakamı Sayın Ediz SÜRÜCÜ takdim etti. Öğrencimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Kas

İlçemizde 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı programları kapsamında düzenlenen şiir yarışmasında 7-C sınıfı öğrencilerimizden Yağmur GÜNDÜZ 1. oldu.

Ekm